Vain laadukkaita kotisivuja - ja ylpeä siitä!

keskiviikko, heinäkuu 24, 2024

BaseTrix tarjoaa yhdistyksille ja seuroille nyt huimaa etua:
Kaikista yhdistyksen kautta tilatuista sivuista, maksaa BaseTrix 25 % kauppahinnasta yhdistykselle ja urheiluseuroille palkkiona tai lahjoituksena. Tästä hyötyvät kaikki osapuolet:
Asiakas saa itselleen laadukkaat webbisivut sekä hyvän mielen tehdessään hyväntekeväisyyttä tai auttaessaan yhdistystä tai seuraa.
Yhdistys / seura saa palkkion ja toiminnalleen arvokasta rahaa
BaseTrix saa asiakkaan sekä ehkä pientä markkinointiapua alueille joita se ei normaalisti muuten tavoittaisi.

Tällaisten lahjoitusten yhteydessä monet aina miettivät päätyvätkö rahat oikeasti kohteeseensa. Tässä tapauksessa se on helppo tarkistaa - voit kysyä asiaa suoraan kyseisestä yhdistyksestä tilauksen maksettuasi, tai tilata sivut heidän kauttaan, jolloin he varmasti pitävät huolen että osuutensa saavat.
Toiset taas ovat ihmetelleet niinkin suurta kuin 25 % lahjoitusta. Osuus on tarkoituksellisesti niin suuri, että jo yhdestäkin tilauksesta on tuntuva hyöty yhdistykselle, ja toisaalta niin suuri että sen varmemmin huomaa / muistaa mainita eteenpäin. Se syö ainoastaan BaseTrixin osuutta, mutta niinhän markkinointi aina - nyt tuo "markkinointiraha" vain ohjataan hyvään tarkoitukseen.

Oletko yhdistyksen tai urheiluseuran edustaja?
Yhdistyksen ei sinänsä tarvitse varsinaisesti myydä mitään, mutta jos yhdistyksen jäsenet pitävät silmät ja korvat auki, saattaa joskus tulla vastaan tilanne jolloin juttukaverilla olisi tarvetta websivuille. Tällöin voi olla hyvä muistutusmotivaattori, kun tietää että yhdistys saa 25 % suoraan itselleen ihan vain sillä että ohjaa tuon asiakkaan meille! Tyypillisesti websivut maksavat 800 € - 5 000 €, mikä tarkoittaa että yhdistys saisi 200 €- 1 250 € per ohjattu asiakas. Ei velvotteita, vain mahdollisuuksia!
Vastaavasti urheiluseura voi perinteisten myyjäisten ohella anstaita rahaa tiedottamalla ympärilleen etta websivut tai hakokone optimoinnin tilaamalla voi tukea seuraa!


Tässä alla on listaa jo mukana olevista yhdistyksistä. Jos haluat oman yhdistyksesi mukaan tähän, otathan yhteyttä!

Oletko asiakas joka tarvitsisi websivut?
Mikäli olet asiakas joka etsii sivuja, voit myös suoraan valita alta yhdistyksen, jonka toimintaa haluaisit tukea, ja ilmoittaa meille kyseisen koodin sivuja tilatessasi. Näin ohjaamme tuon 25 % hinnasta suoraan kyseiselle yhdistykselle, vaikka et olisi heidän kanssaan asiasta suoraan edes jutellut. Kun olet valinnut itsellesi sopivan, ota meihin yhteyttä ja kerro samalla koodisana. Hinnastostamme näet voimassa olevat hinnat.

YHDISTYS / SEURA
KOODISANA   LYHYT KUVAUS YHDISTYKSEN TOIMINNASTA
TILAUKSESI SAATTAA..
Lastenoikeuksien Tuki RY LOTRY tilaa40 Lasten oikeuksia ajava yhdistys
..pelastaa jonkun lapsuuden
RS-Ajovalistus RY AJOVALISTUS tilaa40 Kovaa ajaminen on kivaa kunhan se tehdään oikeassa paikassa ja oikeilla välineillä
..pelastaa jonkun hengen
HOPE
HOPE
tilaa40 Vähäosaisten lasten paremman arjen puolesta ..tarjota ruokaa ja vaatteita sellaiselle jolla niitä ei ole
Jaatinen
JAATINEN
tilaa40 Vammaisten lasten ja heidän perheidensä asialla ..tuoda kaivatun hymyn huulille vammaiselle lapselle ja tämän perheelle